Zvezek in brezvezek
Print Facebook Nataša Konc Lorenzutti

Zvezek in brezvezek

25,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi manj kot 50 kosov
V košarico
Poštnina je brezplačna

Kako je bilo v šoli? V redu. Kakšna je učiteljica? V redu. Prvošolka Nika je izpilila svoj odgovor na vprašanja o šoli do popolnosti. Tako kot vsak šolar, ki ga pozna. In na to je strašno ponosna. Aha, kdo je Nika? Junakinja nagrajene knjige Kdo je danes glavni, ki ji niti v šoli niti doma nikoli ni dolgčas. Ilustrirana zbirka zgodbic Zvezek in brezvezek je nadaljevanje zgoraj omenjene in s priznanjem zlata hruška nagrajene knjige.

O delu

Glavna junakinja je vmes malo zrasla, zdaj je šolarka z obilico vsakodnevnih izzivov. Še vedno pa je Nika članica velike, pisane družine, v kateri se vedno kaj zanimivega dogaja, njena avtorica pa je še vedno v odlični pisateljski kondiciji. Knjigo, razdeljeno na kratka poglavja, odlikujejo dinamičnost, posluh za otroke, njihovo razmišljanje in delovanje ter odličen smisel za humor.

Tako kot prvo knjigo tudi to spremljajo ilustracije Tanje Komadina, ki se s simpatičnimi liki in duhovitimi detajli zares odlično podajo pisavi Nataše Konc Lorenzutti.

Knjižno delo je izšlo v okviru knjižnega programa, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

 

Ilustrator: Tanja Komadina
Kategorije: Prvo triletje OŠ, Drugo triletje OŠ
Poreklo: Slovenija
Priporočena starost: 8+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 136 strani
Dimenzije: 150 mm x 215 mm x 17 mm
ISBN 13: 9789612723040
Datum izdaje: januar 2019

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam