Aprilska novinarska konferenca

Facebook
Aprilska novinarska konferenca

v sredo, 11. aprila, ob 11. uri vas vabimo v Center za poezijo Tomaža Šalamuna, Cankarjeva cesta 5, Ljubljana, kjer vam bomo predstavili naš spomladanski izbor knjižnih novosti.

Našo bero poezije je obogatila pesniška zbirka Tomaža Šalamuna, Posmrtni boj. Pred smrtjo je verze narekoval hčeri Ani Šalamun, ki se nam bo pridružila in povedala nekaj besed tudi o svojih kolažih, ki očetove verze spremljajo.

Ob slikanici Kje si? bomo z njeno avtorico Marto Bartolj iskali malega psička Brka in obenem našli veliko drobnih dejanj prijaznosti.

Pisatelj Žiga X Gombač bo ob izidu svoje nove knjige Gobčko in Hopko spregovoril o tem, kako lahko očka reši marsikatero zagato otrok na svojstven in domiseln način.

Po daljšem premoru se z mladinskim romanom vrača priljubljena pisateljica Janja Vidmar. Povedala nam bo, zakaj je Elvis Škorc genialni štor.

Kako na naše odnose vpliva vera, pa se bomo pogovarjali s pisateljico Cvetko Sokolov ob izidu njene nove knjige Vsak s svojega planeta.

Prijazno vabljeni!

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam