Do konca jezera in naprej
Print Facebook Sebastijan Pregelj

Do konca jezera in naprej

23,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

Brin spozna deklico Črno s sosednjega kolišca. Skupaj se odpravita na nevarno pot, ki se srečno konča predvsem zaradi dekličine iznajdljivosti. Junaka dobita nove prijatelje na kopnem, prihod črede starodavnih živali pa napove novo dobo.

Zbirka Zgodbe s konca kamene dobe je namenjena bralcem konca prvega ter tistim v drugem bralnem obdobju. Primerna je tudi za oklevajoče bralce drugega in tretjega bralnega obdobja. Tematika življenja koliščarjev je predstavljena skozi ravno prav napete zgodbe dečka Brina. Posebna odlika knjig v tej zbirki so dodatki, kjer so razloženi posamezni pojmi iz tistega časa in navedeni viri, ki dokazujejo, da so zgodbe ustvarjene na podlagi pravih zgodovinskih dejstev. Ilustracije Jureta Engelsbergerja s črno-belo govorico dopolnjujejo zgodbe in dopuščajo domišljiji mladih bralcev prosto pot.
To je zbirka, ki ni le kratkočasno branje, uporabna je tudi za popestritev pouka.

Na voljo tudi avdio knjiga v mobilni aplikaciji audibook.

Poglejte si tudi
http://www.zalozbamis.com/knjiga/decek-brin-na-domacem-koliscu/

Knjiga je prejela znak za kakovost otroških in mladinskih knjig ZLATA HRUŠKA in bila nominirana za nagrado desetnica 2018.

Ilustrator: Jure Engelsberger
Kategorije: Drugo triletje OŠ, Tretje triletje OŠ
Poreklo: Slovenija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 84 strani
Dimenzije: 150 mm x 215 mm x 15 mm
ISBN 13: 9789612722289
Datum izdaje: december 2020

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam