Mamice
Print Facebook Fiona Higgins

Mamice

33,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

Mamice je roman o šestih precej različnih ženskah, ki se kmalu po rojstvu svojih otrok odločijo, da se bodo redno srečevale. Roman sledi vsaki posameznici posebej, hkrati pa se posveča tudi njeni vlogi v skupini. Šesterica se sčasoma precej poveže in spletejo se precej močne prijateljske vezi, nekega dne pa nepredstavljivo grozovit dogodek spremeni vse.

O delu

Mamice, prvenec pisateljice Fione Higgins, je sveže in privlačno branje. Na videz preprosta tematika je nadgrajena s pripovedno močjo dela.
Protagonistke romana, ki se po osebnostih in življenjskih zgodbah precej razlikujejo, so neverjetno dobro opisane in prepričljive. Različne perspektive gradijo večglasno strukturo romana, ki povezuje raznovrstne vidike materinstva in vzgajanja otrok, hkrati pa nosijo pomembno sporočilno vrednost – kako lahko nabor različnih posameznikov sčasoma postane povezana skupina ter kako lahko navadni neznanci postanejo dobri prijatelji.
Roman Mamice je neverjetno prepričljiv prikaz ljubezni, seksa, zakona in starševstva v vedno bolj zapletenem svetu. Ganljiva, provokativna, nežna in napeta pripoved, ki zagrabi svojega bralca in ga ne izpusti do konca.

Prevod: Brigita Orel
Kategorije: Leposlovje za odrasle
Poreklo: Avstralija
Zvrst knjige: Roman
Priporočena starost: odrasli
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 304 strani
Dimenzije: 160 mm x 235 mm x 28 mm
ISBN 13: 9789612722463
Datum izdaje: maj 2017

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam