-10% popusta v času sejma. Vpišite kodo KNJIZNISEJEM10

Akcija odličnih prevodnih slikanic

Facebook
Akcija odličnih prevodnih slikanic

V februarju smo za vas pripravili akcijo odličnih prevodnih slikanic. Za 20 % smo znižali 10 izbranih naslovov za vaše najmlajše. Do 7. marca lahko po akcijskih cenah izbirate lahko med naslednjimi naslovi:

Ne liži te knjige je nadvse zabavna igroknjiga, ob kateri boste spoznali skrivnosti mikrobov. V teh časih izjemno aktualno branje!

 

Nihče čez črto! je prava knjižna poslastica in odlično izhodišče za pogovore o prečkanju meja, disciplini, o prerekanju na otroških igriščih, šolske razprave o konfliktih, o vprašanjih svobode in nadzora. Toplo priporočamo!

 

Rimano zgodbo Vitez reče NE je v slovenščino prepesnil odlični Boštjan Gorenc in je krasen uvod v pogovor o čustvih in postavljanju meja ter o tem, kdaj je dobro reči NE, kdaj pa moramo znati tudi popustiti.

Le kdo ne mara dinozavrov, teh navdušujočih prapraprapraprapraprapraprapraprapraprapra sorodnikov? Neverjetna, a resnična zgodba o dinozavrih je smešen in nazoren vodič po čudovitem svetu dinozavrov. Za vsakogar od 4. do 150.000.000. leta starosti.

Primer tatu, rdečega od prahu je duhovita detektivka za najmlajše, ki bo otroke spodbudila, da med branjem tudi sami iščejo krivca. Skozi zabavno zgodbo se bodo mladi bralci naučili tudi tega, da ni vedno dobro prehitro sklepati, saj se lahko kaj hitro zmotimo in tako komu naredimo krivico. Veliko lepše, kot soditi, pa se je predvsem skupaj igrati!

Prostor na skali je izvirna slikanica, ki jo lahko beremo iz obeh smeri, pri tem pa nosi vsakič drugo sporočilo in nas na ta način uči empatije, spodbuja pogovore o deljenju in sobivanju ter ljubezni z drugimi.

Vse je imenitna enciklopedična slikanica, ki bo navdušila radovedneže vseh starosti in ki kar vabi k raziskovanju vseh osupljivih krajev, znamenitosti in skrivnosti, ki se skrivajo na barvitih straneh knjige.

V igroknjigi Aaa! V tebi je okostnjak! bodo mladi bralci in bralke raziskovali roke in njihovo notranjost, pri tem pa aktivno sodelovali – potiskali, listali, dvigovali in se pri tem resnično zabavali.

V Zgodbi o luknji bodo mladi razmišljali o dobrih in slabih plateh lukenj. Zakaj jih nekateri predmeti potrebujejo in drugi ne? Krasna priložnost za pogovor o različnih lastnostih, okusih in pogledih na svet!

Kitov vrt - Kit ima že fontano, zdaj pa mu manjka le še vrt, ki bi jo obkrožal. Zato piše kobilici, ki z goro vrtnarskih pripomočkov začne delati in na kitovem hrbtu ustvari krasen vrt, ki razveseljuje vse živali. No, vse razen ene. Osupljiva slikanica vas bo navdušila s svojo sporočilnostjo, humorjem in vedrimi ilustracijami.

Berite skupaj z otroki!

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam