-10% popusta v času sejma. Vpišite kodo KNJIZNISEJEM10
Milfa
Print Facebook
Emma Bon

Milfa

24,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

Milfa ('Mother I'd Like to Fu*k') je pod psevdonimom objavljen romaneskni prvenec slovenske avtorice, sicer uspešne poslovne ženske.

Zabaven in nadvse erotično obarvan dnevniški zapis predstavlja zadnje leto dni pred usodnim štiridesetim. Leto v življenju zaposlene mame in žene, ki izpraznjen zakonski vsakdan, v katerem je zadnja leta najpogostejši erotični prijem trepljanje po ramenih, zamenja za nekaj popolnoma drugega, saj želi biti v koraku s časom in – kot ji življenje nepredvideno prinese na pot – v razkoraku z mlajšim tipom. Bo že nekaj na tem, da imajo ženske vedno rade približno dvajset. V centimetrih in v letih. In navsezadnje, zakaj bi bil moški pri štiridesetih na konju, ženska pa na psu? Ko ugotovi, da je na psu pravzaprav njen zakon, sicer privezanem na dolgi verigi, a vseeno ujetem v prostoru in času, ki mineva, se prepusti strastnim ukradenim trenutkom z mlajšim sodelavcem, ki jih spremljajo številni življenjsko komični zapleti. Kadar ta ni na voljo, pa brez zadržkov izmed kupa nametanih hlačk v predalu vzame novo pridobitev, ki jo v svojem vijoličnem sijaju nagajivo vabi s popolno oblikovano kovinsko glavico.

Konsistentna, samozavestna in všečna protagonistka ter odličen, humorno obarvan slog pisanja, ki spremlja zaplete v milfinem službenem, družinskem in ljubezenskem vsakdanu, vsekakor ponujata nekaj, kar enostavno morate prebrati.

Delo je na voljo kot eKnjiga na portalih:

Kategorije: Leposlovje za odrasle
Poreklo: Slovenija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 229 strani
Dimenzije: 150 mm x 235 mm x 20 mm
ISBN 13: 9789612720810
Datum izdaje: april 2012

Recenzije

Emma Bon: Milfa

URIzšla Milfa, knjiga z žgečkljivo vsebino, 21.05.2012

Poleti nosimo lahna oblačila, jemo lahko hrano in beremo lahkotne knjige. Če so nekoliko začinjene, toliko bolje. Veseli nas, da je založba Miš tokrat stopila iz svojih, sicer resnih, leposlovnih okvirov in nam za vroče dni ponudila žgečkljivo Milfo. Sicer že nekoliko izpeto temo o ženski, ki jo ob prehodu v srednja leta daje resna kriza, nam ponuja v dnevniško zapisani kombinaciji ljubezni in humorja, iskanja in hrepenenja, pomislekov in spoznanj.

Glavna junakinja knjige je 39-letna Asja, ki v zadnjem letu pred prelomnim štiridesetim naredi prelomnico tudi v svojem življenju. Vse bolj namreč spoznava, da s svojim starajočim se, dolgočasnim in zanemarjenim soprogom ni srečna, njena dognanja pa dokončno potrdi mlad ljubimec, ki je hkrati njen poslovni partner. Zapleteta se v burno afero, v kateri ne manjka ognjevitega seksa, življenjskih razmislekov in odločitev, ki posežejo v življenja vseh vpletenih.

Avtorica knjige je (vsaj za zdaj) neznanka, saj je Milfa napisana pod psevdonimom. Zanima nas, zakaj: ali Emmo Bon, ki naj bi bila sicer, kot pravijo na založbi, uspešna poslovna ženska, skrbi, da bi jo njeni moški kolegi v poslovnem svetu zaradi resnično žgečkljive vsebine začeli gledati drugače? Ali pa se ji preprosto ne da ukvarjati z vprašanjem, ali je "vse to res". Seveda je res. Vsi imamo radi seks, vsi sovražimo staranje in vsi si želimo sprememb. Le da je o tem včasih tako prekleto težko govoriti. Milfa tabu tem ne olepšuje, ampak reče bobu bob. Če ste pripravljeni na tak neposreden spopad z resnico, jo preberite. Mi smo jo na dušek.

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam