-10% popusta v času sejma. Vpišite kodo KNJIZNISEJEM10
Pravila treh
Print Facebook Marjolijn Hof

Pravila treh

25,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi manj kot 50 kosov
V košarico
Poštnina je brezplačna

Twan in njegova sestra dvojčica Linda z mamo in babico odpotujeta na Islandijo k Twanovemu pradedku, dediju Kasu, ki živi tam čisto sam. Star je in bolan ter ne more več dobro skrbeti zase, zato bi moral z njimi nazaj na Nizozemsko. A dedi ima čisto drugačne želje in naredi načrt. Twana, ki ima s seboj priročnik za preživetje v naravi, prosi za pomoč. Twan pa ne ve, kaj naj stori – naj pomaga dediju ali naj skrivni načrt izda mami in babici? Zaupa se dvojčici Lindi in skupaj se odločita.
Knjiga, v kateri zorita nizozemska dvojčka Twan in Linda, spodbuja k strpnosti do starejših. V svetu, ki se vse bolj stara radi pozabljamo, da imajo tudi ostareli ljudje pravico do odločitve kje in kako bodo živeli in kje bodo umrli.

Priznana nizozemska pisateljica, ki jo poznamo predvsem po njenih z zlato hruško ocenjenih knjigah iz zbirke Prva zorenja Majhna možnost in Mati številka nič ter otroški knjigi Moj dedek in jaz in pujsa Babi je s Pravili treh ustvarila spet novo mojstrovino, tokrat namenjeno osnovnošolcem tretje triade, nagovarja pa tudi fantovske bralce.

Oglejte si tudi zapis na priporočilnici Bralne značke, ki ponuja spodbude za (nadaljnje) branje.

 

Prevod: Katjuša Ručigaj
Kategorije: Drugo triletje OŠ, Tretje triletje OŠ, Srednješolci
Poreklo: Nizozemska
Priporočena starost: 11+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 123 strani
Dimenzije: 135 mm x 200 mm x 14 mm
ISBN 13: 9789612721718
Datum izdaje: november 0001

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam