Gore Slovenije
Print Facebook
Andrej Stritar

Gore Slovenije

S svojo dvodelno zasnovo je posebej primerna za tiste, ki si s svetom strmin še niste zares domači - z zanesljivo knjižno spremljevalko se boste bolj suvereno podali na nižje ali višje vrhove!

Uvodni del je nekakšen učbenik zahajanja v gore, kjer so preprosto pojasnjene velike in majhne stvari, pomembne za obiskovalce gora. Dragoceni praktični napotki vam bodo odgovorili na številna vprašanja, še preden se vam bodo pred turo sploh porodila. Glavni del knjige pa je "the best of" slovenskih gora - opisi 50 izletov različnih težavnosti, primernih za vse z zmerno telesno pripravljenostjo in željo po odkrivanju novih razgledov in izzivov. Predstavljene so najzanimivejše poti na naše najlepše gore, od sprehodov na prijazne sredogorske kuclje do zavarovanih plezalnih poti na najvišje vrhove. Nazorni opisi so bogato opremljeni s fotografijami in preglednimi reliefnimi zemljevidi.

  • 50 izletov
  • Več kot 300 barvnih fotografij
  • Skice in zemljevidi

V sodelovanju s Kibuba d.o.o.

Knjigo lahko naročite tudi na naslednji povezavi: Gore Slovenije na Kibuba.com.

Kategorije: Stvarna literatura in priročniki
Poreklo: Slovenija
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 319 strani
Dimenzije: 170 mm x 245 mm x 20 mm
ISBN 13: 9789619179734
Datum izdaje: julij 2011

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam